Leeswijzer

Nieuwe berichten zijn opgenomen in de volgorde nieuwste boven. Ze zijn niet gebonden aan een specifieke dag.

De verslagen per dag vind je door de betreffende dag aan te klikken. 

8 antwoorden op “Leeswijzer”

 1. Pieter, we raken al helemaal ingesteld op ons dagelijks ritueel in de ochtend. Strava kijken, jouw blog lezen en dan de krant. Uitzoomen op strava toont dat je inmiddels al behoorlijk vordert op de hele route. Je blogs zijn erg leuk om te lezen en geven een goed beeld. Vaak grote afstanden! Geniet er maar van.
  Groet Ton

  1. Pieter, gefeliciteerd met het tot een goed einde brengen van je monstertocht ! We zullen je verhalen missen. Goede vooruitzichten voor jullie, hereniging met Gerdien, gevolgd een week vakantie. Veel plezier.
   Groet Ton en Dineke

   1. Dank voor jullie meeleven tijdens de tocht. Ik heb gisteren nog een bericht geplaatst en misschien volgt er komende week nog wat.

 2. Hoi Pieter, leuk om zo je belevenissen mee te krijgen. Mooi ook die foto’s. Ik heb na oktober de fiets niet meer aangeraakt maar krijg hierdoor ook weer zin in fietsen. Succes!

  Berend

 3. Leuke verhalen Pierre !
  je kritiek op het vele plastic waarin je ontbijt wordt geserveerd deel ik helemaal ! ik vond dat afgelopen najaar in het oosten van de VS ook vreselijk…..en dan gooien ze alles in ÊÊn afvalbak, incl ontbijtresten….
  ik blijf het plastic hier toch maar goed scheiden….

 4. Ha die Pieter, nog steeds vastgeroest op je fiets? Wat een onderneming! En wat een indrukken doe je op in het fraaie en lelijke Amerika, toch? Goed hoor zo’n trip van coach to coach! Het moet je conditie een geweldige boost geven. Geniet van alles en op naar de laatste etappes. Elma en ik hebben het fietsen inmiddels ook helemaal te pakken. Vanmiddag weer een lekkere rit op onze e-bikes… Make America great again en America on the move! Hartelijke groet, Elma en Ruud

  1. Bedankt voor je reactie Ruud. Alleen die coach to coach zet me wat voor het blok: nee ik ga niet met de bus of karos, maar op de fiets; nee ik ben niet op zoek naar steeds een andere begeleider of inspirator 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.