Zaterdag 13 mei

      km stijging daling
Tallahassee, FL to  Madison- Off route to Motel 105 400 413

Zoals ik gisteren schreef lag het motel in een groen gedeelte van Tallahassee. Onze route bleef groen en we verlieten de stad over deze prachtig overgroeide weg. Het was droog en er drupte nog wat water van de bomen na de regen van vannacht.

Bij de eerste SAG reed Chris ons achterop en we reden de volgende 20 kilometer afwisselend op kop van een treintje. Het ging hard en het was voor mij en de wagonnetjes goed dat we bij SAG 2 aankwamen. Chris reed door en wij konden weer aan ons herstel werken.

We reden door naar Madison en belandden daar in een soort braderie. Paul trakteerde ons op een drankje en de dame van het dranktentje had het duidelijk naar haar zin. Ze maakte er een mooie show van.

Op de braderie werd ons nog gevraagd een handtekening te zetten. Een plaatselijk actiecomité ijverde voor de plaatsing van openbare toiletten. Ik heb vol overtuiging mijn handtekening gezet. TC Heerde-rijders kennen mijn roep voor een sanitaire stop en dat is aan de overkant van de grote plas niet anders.

Ons motel ligt vandaag bijna 10 km buiten Madison aan de Interstate. Voor de lunch even naar de Mac (natuurlijk lopend om gezond te blijven). Toen we terug wilden gaan bleek het onweer ons toch  achterhaald te hebben. Voor de bui losbarstte waren we gelukkig weer onderdak.

Nog twee dagen van 140 km en dan zijn we er bijna…